Menu
Free Pack
Buy Now

GDPR

Vores ansvar - Din sikkerhed

GDPR

PRIVATLIVSPOLITIK
VitrineMedia Danmark tager ansvaret for dit privatliv meget alvorligt, og vi forpligter os til at beskytte dine personlige oplysninger.

Vores privatlivspolitik oplyser, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores CRM system, på vores hjemmesider og andre digitale platforme.

Bemærk venligst, at vores hjemmeside og andre digitale platforme kan indeholde links til tredjeparts websites / digitale platforme, der kan have interesse for dig. Vi anbefaler derfor, at du kontrollerer disse websites / digitale platformes privatlivspolitikker- og procedurer, inden du anvender dem.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

VitrineMedia indsamler og behandler visse almindelige personoplysninger om dig, herunder eksempelvis navn, adresse, leveringsadresse, e-mailadresse, cvr-nummer og telefonnummer.

Når du interagerer på vores digitale platforme, kan vi også automatisk indsamle oplysninger - oplistet herunder - om dit besøg. Det er primært for at hjælpe os med at forstå, hvordan vores kunder bruger vores digitale platforme, så vi kan skabe bedre indhold og mere relevant kommunikation:

  • Hvordan du har nået vores digitale platform og den internetprotokol (IP) -adresse, du har brugt
  • Din browsertype, versioner og plug-ins og dit operativsystem
  • Hvilke pop ups eller push beskeder, du har set
  • Hvilket indhold du har ’liket’ eller delt
  • Hvilke videoer du har set og hvor længe
  • Hvilke annoncer du har set eller interageret med på vores platforme
  • Din rejse gennem vores digitale platform, herunder hvilke links du klikker på og eventuelle søgninger, du har lavet, hvor længe du har været på en side og andre interaktioner
  • Dit tilhørsforhold som kunde
  • Oplysninger, du udfylder i formularer

Hvordan indsamles dine personoplysninger?

Dine personoplysninger indsamles enten ved
– at du selv indtaster dem i vores systemer, som kan blive suppleret ved en efterfølgende kontakt med dig
– at vi modtager dem fra andre organisationer, fx kædekontorer og samarbejdspartnere
– i forbindelse med tilbudsgivning eller køb fra VitrineMedia

Til hvilket formål behandler VitrineMedia dine personoplysninger?

Vi behandler dine almindelige personoplysninger til et eller flere af disse formål:

  • at administrere og tilbyde produkter og services, som du har bedt om eller udtrykt interesse for
  • at administrere konkurrencer og andre tilbud, som du deltager i
  • at kommunikere med dig, såfremt produkter, du har bedt om, ikke er tilgængelig
  • at personliggøre og forbedre din oplevelse på vores platforme
  • at udføre markedsundersøgelser, som kan forbedre din oplevelse og vores produkter og services
  • at indsamle din aktivitet på vores digitale platforme
  • at skabe en individuel profil for dig, der gør, at vi kan respektere dine ønsker
  • at screene for snyd og bedrag
  • at personliggøre og skræddersy den kommunikation, vi sender ud til dig
  • Vi behandler dine følsomme personoplysninger til følgende formål:
    – I forbindelse med samhandel, tilbudsgivning, køb, salg, garantier eller en serviceydelse.

På hvilket retsgrundlag behandles dine personoplysninger?

Personoplysninger, indsamlet og behandlet til brug for ovenstående formål, sker enten:

  • På grundlag af et samtykke, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra a) eller art. 9, stk. 2, litra a),
  • Som følge af, at behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse overfor dig, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra b),
  • Som følge af, at VitrineMedia er retligt forpligtet hertil, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra c),
  • Fordi det er nødvendigt af hensyn til udførelse af en opgave i samfundets interesse, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra e).
  • Fordi det er nødvendigt for, at VitrineMedia kan forfølge en legitim interesse, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra f).

Der indsamles alene personoplysninger, der er nødvendige for, at VitrineMedia kan opfylde sine forpligtelser overfor dig. Hvis du ikke giver de påkrævede oplysninger, kan VitrineMedia ikke tilbyde den ønskede service eller garanti.

Hvem videregiver VitrineMedia personoplysninger til?

VitrineMedia videregiver ikke personoplysninger til andre dataansvarlige, medmindre du udtrykkeligt samtykker hertil, at det er til brug for opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse overfor dig, eller såfremt VitrineMedia er retligt forpligtet hertil.

Typisk vil videregivelse ske til samarbejdspartnere, kædekontorer, offentlige myndigheder, revisionsfirmaer, advokatfirmaer, pengeinstitutter eller forsikringsselskaber.

Derudover kan vi dele dine data med annonceringsnetværk og/eller sociale medier med det formål at vælge og vise relevante annoncer til dig via disse netværk/platforme og til søgemaskiner og analyseleverandører.

VitrineMedia benytter sig derudover af en række tredjeparter, der opbevarer og behandler data på vegne af VitrineMedia. Disse databehandlere er uberettigede til at anvende dine personoplysninger til egne formål. Vi anvender derudover alene databehandlere indenfor EU/EØS eller lande, der yder et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

Cookies

Vi benytter standardteknologien ’cookies’ på vores websites. Cookies er små informationstyper, der gemmes af din browser på din computers harddisk. De bruges til at registrere, hvordan du navigerer på denne hjemmeside ved hvert besøg.

Periode for opbevaring

Personoplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og VitrineMedia sletter dem, når de ikke længere er nødvendige til opfyldelse af det formål, hvortil de er indsamlet.

Sikkerhed

Vi tager sikkerheden for dine personlige oplysninger seriøst. Ved din færden på vores platforme bruger vi industristandard Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknologi til at beskytte dine oplysninger.

Derudover har vi sikkerhedsprocedurer på plads for at beskytte vores papirbaserede systemer og computerbaserede databaser mod tab og misbrug, som vi kun giver adgang til, når det er absolut nødvendigt. Vi har desuden strenge retningslinjer for brugen af personoplysninger i vores systemer og databaser.

Hvis din adgang til bestemte områder på vores digitale platforme kræver adgangskode, er du ansvarlig for at holde din adgangskode sikker og fortrolig. Du må ikke dele eller oplyse din adgangskode med andre.

Ret til indsigt og berigtigelse

Hos VitrineMedia har du altid ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig. Derudover har du ret til at få opdateret, slettet eller blokeret oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen.

Dette kan ske ved, at du skriver til os på salg@vitrinemedia.dk. Vi opfordrer dig til at opdatere dine personoplysninger, når der er ændringer af disse.

Ret til at gøre indsigelse

Hvis dine personoplysninger behandles for at VitrineMedia kan forfølge en nødvendig og legitim interesse, eller hvis dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring, har du endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandling. Så vil VitrineMedia ikke længere behandle dine personoplysninger til markedsføringsmæssige aktiviteter. Dette kan også ske på mail: salg@Vitrinemedia.dk

Hvis du har abonneret på at modtage marketingkommunikation, kan du til en hver tid afmelde disse. Enten via links i de enkelte e-mails, eller ved at følge afmeldingsinstruktionerne i de sms’er eller andre meddelelser, du får fra os.

Samtykke

Hvis VitrineMedia behandler dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, kan du til enhver tid tilbagetrække dit samtykke ved at kontakte os på mail: salg@Vitrinemedia.dk. Herefter behandler vi ikke længere dine personoplysninger.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du tilbagetrækker et samtykke, vil VitrineMedia i visse situationer ikke længere have mulighed for at udøve sine forpligtelser overfor dig, herunder service og garantiforpligtelser.

Klage

Klage over behandling af personoplysninger skal ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk. Du kan finde anden generel vejledning og information på www.datatilsynet.dk.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger eller denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os:

VitrineMedia Danmark
CVR-nr. 32 44 31 09
Lyshøjen 8, K5
8520 Lystrup

Mail til Dataansvarlig: salg@vitrinemedia.dk

Vi tilstræber at opfylde en høj standard, og vores politikker og procedurer bliver løbende revideret. Fra tid til anden kan vi derfor ændre denne privatlivspolitik.

Vi anbefaler dig derfor løbende at holde dig opdateret på denne side.

At arbejde med passion
At gøre en forskel
At opnå fælles mål

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring og lad os høre, hvad du har på hjerte.
Vi besvarer gerne på dine spørgsmål.

Kontakt Mikkel for information